Gratis vervangwagen tijdens reparaties

 

Bij Carrosserie Lecluyse staan we bekend voor onze goede service en uitstekende kwaliteit. Als erkend hersteller van verzekeringsmaatschappijen beschikken wij over alle kennis en expertise om uw voertuig perfect te herstellen. Wij werken bovendien enkel met kwaliteitsproducten voor carrosserieherstellingen en beschikken over het certificaat ‘Duurzaam Repareren’. Tot slot krijgt u bij ons een gratis vervangwagen ter beschikking en regelen wij alle nodige formaliteiten rechtstreeks met de verzekeringsmaatschappij. Vraag gerust meer info of maak onmiddellijk een afspraak.

Erkend hersteller

Wij beschikken over het ‘New Avicar Plus’- certificaat, de jaarlijkse controle door AIB-Vincotte voor verzekeringsmaatschappijen. Wij voldoen aan alle criteria, waaronder infrastructuur, opleiding personeel, milieunormen en vergunningen, en zijn op die manier erkend hersteller voor alle verzekeringsmaatschappijen. Ons label ‘Duurzaam Repareren’ is een belangrijk, extra troef om voor onze dienstverlening te kiezen.

Lifetime Warranty op lakwerk

Wij werken met de allerbeste producten van Axalta CromaxPro en bieden u op deze manier levenslange garantie op al het lakwerk dat wij uitvoeren aan uw voertuig. Wij beschikken over een eigen verflabo, dat voorzien is van de meest moderne apparatuur zodat wij uiterst vlot en professioneel alle carrosserieherstellingen aan uw voertuig kunnen uitvoeren.

Fabrieksgarantie en vervangwagen

Wij nemen de fabrieksgarantie over voor alle wisselstukken die er nodig zijn om uw auto te herstellen. Tijdens deze werken kunt u gebruik maken van een gratis vervangwagen. In Evergem bent u dankzij onze complete service dus zo weer op de baan, veilig en wel. Wij beschikken over een wagenpark, dat recent werd uitgebreid met 2 Mini’s en een Fiat 500 om u nog beter van dienst te kunnen zijn.

actel allianz amma argenta
avero coronadirect dexia dvv
ethias federale bnpparibasfortis generali
mercator nateus nationalesuisse pv
axa pnp vivium bpost